Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

dimecres, 4 d’octubre del 2017

Assemblea general: 25/10/2017

Assemblea general. Tendrà lloc, el dimecres, 25 d'octubre, a les 20 h. Enviarem una circular de la convocatòria, amb els punts que tractarem, i que seran: resum d'activitats, funcions de l'AMPA, estat de comptes, i renovació dels membres de la junta directiva. Pensam que tots aquests temes poden ser del vostre interès, i per això, us demanam la vostra assistència. 

A més, atès que aquest any correspon la renovació dels membres de la junta, us animam a que formeu part d'ella. Per això, només caldrà que ompligueu la separata que s'adjunta a la circular.

Com sabeu, la junta es reuneix una vegada al mes durant el curs escolar, (el primer dilluns de cada mes, a les 19.30 h, en el mateix col·legi). Està formada per un/a president/a, un/a vicepresident/a, un/a secretari/a, un/a tresorer/a, i els vocals. La junta monta les paradetes el dia del festival de curs per ajudar als alumnes que han de fer el viatge d'estudis, i s'encarrega de la rifa. També organitza la Diada familiar, monta les taules i cadires, serveix el dinar,... , i moltes altres coses més.