Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

divendres, 25 de maig del 2012

DVD-MUSICAL Resum Curs Alumn@s de 2 a 5 anys

Benvolguts Pares i mares:

Un any més,  hem fet que un professional de l´imatge hagi visitat durant el curs les aules dels vostres fills i filles i enregistrat imatges mentre feien alguna activitat escolar o celebraven alguna festa.

Amb aquestes imatges s´ha fet un muntatge en format DVD- musical de gran qualitat.

Posam a la vostra disposició i a un preu assequible aquest DVD perquè ho pogueu veure a casa juntament amb tota la família.

El DVD inclou la nadala (villancico) del curs del vostre fill/a, la visita dels patges Reials a l´escola, la festa infantil del dia de La Pureza amb el grup “ Els Trencaclosques”, la rueta de l ´escoleta, la festa de carnestoltes (carnaval) , el ritual d´entrada a la classe, tallers d´anglès, classes de gimnàstica i psicomotricitat, la ofrena floral del mes de Maria i més...

En definitiva, un DVD exclusiu de l´aula del teu fill/filla, allà on ells són els autèntics protagonistes

Un DVD divertit i entretingut.

El preu per Socis de l´AMPA: 15 € ( preu subvencionat per l´AMPA)
El preu per NO associats : 20 €

En el transcurs de la propera setmana, els pares dels alumnes de 2 a 5 anys , rebreu una circular  que inclourá una separata i un sobre per a fer la reserva
Cal introduir la quantitat exacta del preu del DVD dins el sobre adjunt, grapau-lo a la separata adjunta prèviament emplenada i entregau-la a la tutora corresponent abans del dia 15 de juny.


La Junta directiva de l´AMPA