Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

divendres, 12 de novembre del 2010

Òpera a l´escola. " Hansel i Gretel"

El proper 3 de decembre, els/les alumnes de primària assistirán a una Òpera en el propi saló d´actes del col.legi.

l´AMPA  s´ha posat en contacte amb la companya "EUROCLÀSSICS SERVEIS CULTURALS."
Aquesta companya, és pionera a les Balears en l´adaptació d`òperes dirigides al públic familiar i és l´única que representa reduccions d´òperes parlades  i cantades en català. Ara, presenta la seva quarta producció operística després de : - "La flauta màgica" de Mozart, "El Barber de Sevilla" de Rossini i " Les noces de Figaro" de Mozart -

En aquesta ocasió l`opera és " Hansel i Gretel", de E.Humperdinck, que és  l´òpera més infantil de les estrenades fins ara.

Cal dir que aquesta òpera es representarà també a d´altres teatres de les Illes tals com : L´Auditòrium de sa Màniga, la sala Magna de la Salle de Palma, l´Auditòrium de Porreres, al Teatre d´Andratx, a l´ Auditòri       d´ Alcúdia, al Teatre de Lloseta,  a l ´Esglèsia de S. Domingo de Pollensa, a la Sala de Palmanova, i a l´Espai Can Ventosa de Eivissa entre d´altres encara per confirmar.. 

El preu per veure aquesta òpera als diferents espais abans anomenats pot anar des de els  5€ als 7€  per alumne ( transport no inclòs)

Ja que  l´AMPA subvenciona part del cost d´aquest espectàcle, els/les alumnes tan sols hauràn de pagar una petita quantitat encara per determinar.
Tan aviat com sigui possible s´enviarà  una circular als pares informant d´aquesta activitat i del cost de la mateixa.

Pensam que per la qualitat d´aquesta activitat, val la pena que tant els pares com l´AMPA  facem un petit esforç econòmic per dur-la  a l´escola.

AMPA