Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

dijous, 10 de desembre del 2009

Els professors de la concertada tenen quasi el doble d´alumnes que la Pública.

Segons un estudi del sindicat FSIE, els professors dels col.legis concertats de les Illes Balears tenen un percentatge d´alumnes molt per damunt dels col.legis públics. L´estudi , que s´ha duit a terme amb dates oficials dels cursos 2009-2010, constata que un 34,2% dels alumnes de les Illes estudia a centres concertats on treballa el 23,1% del professorat. Si ho comparam amb el que succeeix en els centres públics , on estudien el 65,8% d´alumnes i treballen el 76,9 % dels professors, observam una desproporció a favor dels centres públics, ja que s´hauria d´augmentar el personal dels centres concertats amb uns 2400 professors.
De tot això podem deduir que el personal dels centres concertats està sobrecarregat, i suportant ràtios de quasi el doble d´alumnes que els professors dels centres públics. De la mateixa manera ocorr amb els recursos de que disposen els centres concertats alhora d´atendre als alumnes amb necessitats educatives especials. Els recursos que ofereix la Conselleria d´Educació són insuficients. Per això des de l´AMPA La Pureza de María d´Inca farem les gestions oportunes per intentar conseguir més suport per part  de la Conselleria d´Educació.

AMPA

1 comentari:

Redoble ha dit...

Bien por el AMPA de la Pureza de María. Es bueno que los padres puedan elegir y que sus hijos tengan igualdad de oportunidades. Los fondos públicos se han de distribuir equitativamente.