Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

dilluns, 23 de novembre del 2009

Activitat teatral. En Joan del fabiolet.

Els propers dies 26 i 27 de novembre  em organitzat una activitat cultural al propi col.legi dirigida als/les alumnes de 5,6 i 7 anys.
L´obra oferida  és " En Joan del fabiolet"  que es trata d´una rondalla musicada de Mn. M.Alcover, on teatre, literatura i música s´uneixen per apropar els més petits al món musical i a la nostra cultura, d´una forma atractiva i divertida combinant simultàniament cançons populars de les Illes Balears interpretada pels diferents instruments que conformen la família del clarinet, fent una relació entre cada un dels clarinets i els personatges de la rondalla ( en Joanet, la jaieta, el Fabiolet i el rei), aconseguint així,una simbiosi perfecta entre música descriptiva i text.

AMPA.

Gràcies a la col.laboració dels socis del AMPA (pagant la quota de soci)  podrem oferir aquesta activitat gratuitament a tots els alumnes tant socis com no.
Animam als pares que no son socis a associar-se al AMPA per tal de poder fer més activitats i compartir les despeses d´aquestes activitats.